Соопштенија

Министерот Османи ја претстави МКартата, наменета за наши истакнати личности во странство

31 мај 2021

Со меѓународен панел „Патот до Преспа форум за дијалог“ најавена големата меѓународна конференција во Охрид

28 мај 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 април 2021

Презентација на Француската Агенција за развој во МНР

31 март 2021

Амбасадорски состанок во МНР по повод првата годишнина од НАТО

27 март 2021

„50 години Франкофонија - поглед од Северна Македонија“

26 март 2021

Во Седиштето на НАТО во Брисeл се одржа вториот ден од Северно-Атлантскиот Совет

24 март 2021

Втор ден Совет на НАТО во Брисел - Османи: Посилна стратешка соработка меѓу НАТО и ЕУ

24 март 2021

Постојаната делегација на Северна Македонија во УНЕСКО приреди пригодно чествување на Блаже Конески

24 март 2021

Османи: Политичкото и воено зајакнување на алијансата е наш заеднички интерес

23 март 2021
Страница 1 од 3